P3 Guld
P3 Guld

P3 Guld

Nu är det snart dags för P3 att sammanfatta det gångna musikåret genom att hylla svenska artister under P3 Guld-galan, som hålls i Lisebergshallen den 21 januari. P3 Guld delas ut i nio kategorier och vinnarna tas fram av en jury samt genom röstning av svenska folket. Tidigare år har vi lyssnare bara kunnat påverka vissa kategorier, men nytt för i år är att man kan rösta i alla kategorier. Rösterna läggs sedan samman med juryns och en vinnare utses.

P3 Guld-galan har de senaste 8 åren hållits i Göteborg, och likaså i år. Lisebergshallen kommer att fyllas av förväntansfull publik och nominerade artister. Konferencier för kvällen är ingen mindre än Salem Al Fakir och förutom prisutdelning kommer flertalet artister att uppträda. Några av de kända namnen är Laleh, Veronica Maggio, Kapten Röd och Fibes, Oh fibes!

Vill du tillsammans med P3 hylla svensk musik är det ännu inte för sent att införskaffa en biljett. Om du hellre lyssnar på galan, kommer den sändas live på P3 och även visas på SVT dagen efter.

Tid: 21 Januari 2012 kl. 20.00
Plats: Lisebergshallen, Örgrytevägen 5

För mer information besök: sverigesradio.se/p3guld


 NOMINERADE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.