Skip to main content
Bildspel

Göteborgsvarvet 2011

By 15 juni 2011maj 19th, 2022No Comments

Göteborgsvarvet drar runt stan som vanligt i maj varje år och Göteborgs gator stängs av där banan snirklar sig fram. Loppet lockar tusentals löpare och minst lika många åskådare. Detta är ett skådespel för gammal som ung, pensionärer står sida med barnfamiljer och hejar på löparna. Personer som aldrig själva springer känner säkert fascination och delaktighet. Hos många kan det locka fram en längtan att nästa år springa själv eller börja motionera.

Klicka för att se alla bilder från Göteborgsvarvet 2011!

Bilderna visar på olika sätt löpare som kämpar sig fram de sista kilometrarna mot målet. Jag har också visat aktiviteter och reaktioner hos åskådare i några bilder. Det händer hela tiden saker vid sidan av loppet, musikgrupper av olika slag spelar fram löparna, fans hejar ivrigt på de sina, förfriskade killar ger sig hän och agerar hejarklack åt vem som helst.

Bild o text Björn Lundén

[nggallery id=3]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.