Skip to main content
KULTURRecensionBildkonst & formVår|Sommar|KulturBildspel

Suckade vintern till våren

By 15 augusti 2011maj 19th, 2022No Comments

Mellan 16 april och 22 maj ställde eleverna på Högskolan för fotografis kandidatutbildning och Valands masterutbildning C : Art ut sina examensarbeten på Röda Sten. De 24 elevernas verk samsades under en gemensam rubrik: Suckade vintern till våren.
Varför vintern suckade till våren eller varför elevernas arbeten samsas under denna rubrik får vi inget svar på, men för att parafrasera en av utställarna, Joachim Fleinert (Reflective Memories, videoinstallation, 2011), hoppas vi kunna förstå det en dag…

[nggallery id=9]

 

[stream flv=x:/aspekt.nu/../../media1.aspekt.nu/public_html/video/suckade_vintern-1.flv img=x:/aspekt.nu/../../media1.aspekt.nu/public_html/video/suckade_vintern-1.jpg embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

 

[stream flv=x:/aspekt.nu/../../media1.aspekt.nu/public_html/video/suckade_vintern-2.flv img=x:/aspekt.nu/../../media1.aspekt.nu/public_html/video/suckade_vintern-2.jpg embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

 

[stream flv=x:/aspekt.nu/../../media1.aspekt.nu/public_html/video/suckade_vintern-3.flv img=x:/aspekt.nu/../../media1.aspekt.nu/public_html/video/suckade_vintern-3.jpg embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

 

[stream flv=x:/aspekt.nu/../../media1.aspekt.nu/public_html/video/suckade_vintern-4.flv img=x:/aspekt.nu/../../media1.aspekt.nu/public_html/video/suckade_vintern-4.jpg embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.