Skip to main content
KULTURBildspel

Andra Långgatans dag 2011

By 6 september 2011maj 19th, 2022No Comments

Varje år i juli anordnas Andra Långgatans dag, en minifestival späckad med musik, dans, loppisar och försäljning av olika slag. Då har butiker, pubar, restauranger m.m. en chans att visa upp sig och flytta ut sin kommers på gatan. När dagen lider mot sitt slut tar rockmusiken över, volymen skruvas upp och partyt börjar!

[stream flv=x:/aspekt.nu/../../media1.aspekt.nu/public_html/video/andra-l-gatans-dag.flv img=x:/aspekt.nu/../../media1.aspekt.nu/public_html/video/andra-l-gatans-dag.jpg embed=false share=false width=640 height=360 dock=true controlbar=over bandwidth=high autostart=false /]

Text, foto & bildspel: Björn Lundén

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.