Förortsmarschen – vi har fått nog
Förortsmarschen – vi har fått nog

Förortsmarschen – vi har fått nog

Torsdagen den 19 april är det demonstration mot sparkraven som hotar Angereds skolor, fritidsgårdar och fältarbeten. Det blir en marsch från Hammarkullen till Gustaf Adolfs Torg för att ställa sina krav och ta upp frågor inför kommunfullmäktige.

Motståndet i Angered växer. Efter en lång och utdragen kamp för Angereds skolor, breddas kampen och innefattar fler områden då andra sektorer nu hotas av sparkrav, bland andra Angereds fritidsgårdar och fältarbete. Fler och fler sluter upp bakom kraven för social upprustning.

Initiativet kommer från Angered, men upphovsmakarna manar även andra förortsbor att sluta upp i marschen för att driva frågor och ställa krav i sina stadsdelar.

Det är avmarsch från Hammarkulletorget klockan 13:00 och beräknad ankomst till Gustaf Adolfs Torg klockan 16:00, då kommunfullmäktige sammanträder. Kan man inte ta sig ut till Hammarkullen går det bra att sluta upp vid Gustaf Adolfs Torg.

Ta med banderoller, plakat eller grytlock – det blir kastrullorkester, dans, tal, musik och debatter på Gustaf Adolfs torg.

[stextbox id=”default_tight”]När: 19 april klockan 13:00, alternativt klockan 16:00.
Var: Hammarkulletorget (klockan 13:00) eller Gustaf Adolfs Torg (klockan 16:00).

Mer information: http://www.facebook.com/events/369139739776122.[/stextbox]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.