GBG Dance Festival

GBG Dance Festival är en tre dagar lång festival för alla som älskar dans. Programmet innehåller bland annat workshops, seminarier, dansjams och battles.Festivalens höjdpunkter är:

Sweden Dance Delight vol 2 – "Dance Delight" är en av de största och mest prestigefyllda "showcase"-tävlingarna i världen för dansgrupper inom genren urban dance. I år hålls andra upplagan av tävlingen i Sverige, och vinnaren får åka till den stora finalen i Tokyo som kommer hållas i augusti 2015.
Förra året vann gruppen The Uncanny Valley Crew:


Göteborg City Jam – är en av Skandinaviens största streetdance-tävlingar. Tävlingsupplägget är 3 mot 3 i "allstyle" och 2 mot 2 i "breakinbattles".


Plattform X – målet med detta event är att skapa nya möjligheter för dansare som vill ta sig ett steg vidare. I samarbete med Kultur i Väst skapas här möjligheter att få visa upp sig för framtida samarbetspartners och uppdragsgivare. För oss som varken vill stå på scen eller ser oss som framtida uppdragsgivare är eventet ett tillfälle att bara njuta av att se andra utöva sin passion!


När: 11–13 augusti.
Var: Göteborg
Pris: Se hemsidan för mer information och biljetter.

Mer information: Gbgdancefestivals hemsida och festivalen på Facebook.

Text: Embla Källén

Det här inlägget postades i Arkiv, På gång och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera