Litterärt kalendarium hösten 2014
Litterärt kalendarium hösten 2014

Litterärt kalendarium hösten 2014

Höstsäsongen för Författarcentrum Väst drar igång på Kulturkalaset i Göteborg. Den 13 augusti presenterar de programmet för hösten 2014 på Stadsbiblioteket. Förutom programsläpp blir det dricka och uppläsningar av Marie Hermanson, Asta Olivia Nordenhof och Ali Naderi.

Marie Hermanson  bor i Göteborg. Hon har tidigare arbetat som journalist och debuterade som författare 1986 med Det finns ett hål i verkligheten. I höst är hon aktuell med nya romanen Skymningslandet.

Asta Olivia Nordenhof är född i Köpenhamn och debuterade 2011 med Ett ansigt til Emily. 2013 gav hon ut en diktsamling och hon har även fått Montanas Litteraturpris.

Ali Naderi är född i Iran och är poet, filmare och journalist. Han är en av drivkrafterna bakom poesifestivalen Merci Poesi och har tidigare gett ut tre diktsamlingar på persiska. Nu är han aktuell med diktsamlingen Väntans konturer som innehåller ett urval av hans dikter översatta till svenska.

Medverkande: Marie Hermanson, Asta Olivia Nordenhof och Ali Naderi
Plats: Trappscenen, Stadsbiblioteket
Tidpunkt: 13 augusti klockan 18-20
Inträde: Gratis!

Mer information: http://www.forfattarcentrum.se/verksamhet-2/kulturkalaset-2014-goteborg/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.