Unna dig ett gott skratt!
Unna dig ett gott skratt!

Unna dig ett gott skratt!

Hösten har gjort sin entré i år igen och mörka morgnar och kvällar är snart ett trist faktum. Men misströsta inte! Även hösten har sina ljusa sidor. Aspekt.nu ger dig guiden till en roligare höst. Här kommer några väl valda tips på utmärkta skratt-tillfällen som Göteborgs innerstad bjuder på.

”Gött i mössan” på Henriksberg och Musikens Hus
”Gött i mössan” erbjuder en mix av rutinerade och oetablerade stand-up-komiker och har sina hemmascener på Henriksberg och Musikens hus i Majorna. Inträde varierar mellan 20 och 100 kr.
Kända ansikten som dyker upp är bland andra Hasse Brontén och Jesper Odelberg. Boka biljetter i förväg för att vara säker på att få sittplats! www.gottimossan.se.

Nästa tillfälle är;
29/9 kl 21.00 Henriksberg
7/10  kl 20.00 Musikens hus
Kolla in respektive hemsida för mer info; www.musikenshus.se och www.henriksberg.se.

Teatersport på Mitt andra hem, Andra Långgatan
13/10 kl 19.00 tar gänget ur improgruppen Rattle över scenen på Andra Långgatans mysigaste innehak, Mitt andra hem. Improvisationsteater, även kallad teatersport är en publiknära upplevelse som garanterat får det att kittla i mungiporna. Fritt inträde, kom i god tid!

Bajsnödigt” på Röda Sten
29/10 kl  20.00 drar ”Bajsnödigt” igång på Röda Sten. De kallar sig för ”en pilotscen för humor” och består av en skön blandning av såväl oetablerade som kända ansikten inom humorbranschen som vill testa sina vingar eller prova nytt material inför publik. Biljetter kostar 60kr och bokas på bajsnodigt.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.