Driftiga tjejer på gång med verksamhet för unga
Driftiga tjejer på gång med verksamhet för unga

Driftiga tjejer på gång med verksamhet för unga

Med ekonomiskt bidrag från EU drar Hannah Franks och Dina Kljajic igång ett projekt för unga vuxna.
Foto: Lars Lejring

Något som samhället idag lider brist på är kreativa och utvecklande verksamheter för unga med någon form av psykisk problematik. Än större är bristen på kunskap om de verksamheter som ändå finns, särskilt hos de myndigheter som förväntas kunna slussa människor vidare.
För många med psykisk ohälsa kan denna kunskapslucka bli ödesdiger, då det kan ingå i problematiken just att vara beroende av andras hjälp. Detta vill socialarbetarna Hanna Franks och Dina Kljajic ändra på! Verksamma på Sekelhuset i Kortedala och med bakgrunder som aktiveringspedagog respektive boendestödjare, har de stor erfarenhet av att jobba med människor med någon form av funktionsnedsättning. Hanna och Dina jobbar nu för fullt med att utveckla sitt nya projekt, en dagligverksamhet för unga som av olika skäl står utanför arbetsmarknaden.
Verksamheten kommer att vara öppen för dig mellan 18-30 år och ska bland annat erbjuda kurser i kreativt skapande.

One comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.