Skip to main content
På gång

Göteborgs kulturkalas 2011

By 12 augusti 2011maj 19th, 2022No Comments
Götaplatsen

Götaplatsen

16–21 augusti. På tisdag drar Göteborgskalaset, förlåt, Kulturkalaset igång! I sex dagar kan du uppleva kultur i olika former på flera festplatser i stan, helt gratis. Du kan även passa på att besöka Göteborgs Stads museer kostnadsfritt under kalasdagarna.
Det bjuds på en hel del välkända namn, men det kan även vara värt att kolla upp de mindre kända. Många guldkorn finns det bland programpunkterna, det gäller bara att ge sig tid att finna dem. Så gå ut på stan och ta del av det som erbjuds i veckan. Hoppas att vädret blir fint!
Programbladet kan läsas på kalasets hemsida: Kulturkalaset.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.