Göteborgs kulturkalas 2011
Göteborgs kulturkalas 2011

Göteborgs kulturkalas 2011

Götaplatsen
Götaplatsen

16–21 augusti. På tisdag drar Göteborgskalaset, förlåt, Kulturkalaset igång! I sex dagar kan du uppleva kultur i olika former på flera festplatser i stan, helt gratis. Du kan även passa på att besöka Göteborgs Stads museer kostnadsfritt under kalasdagarna.
Det bjuds på en hel del välkända namn, men det kan även vara värt att kolla upp de mindre kända. Många guldkorn finns det bland programpunkterna, det gäller bara att ge sig tid att finna dem. Så gå ut på stan och ta del av det som erbjuds i veckan. Hoppas att vädret blir fint!
Programbladet kan läsas på kalasets hemsida: Kulturkalaset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.