Filmvisning på Backa Kulturhus
Filmvisning på Backa Kulturhus

Filmvisning på Backa Kulturhus

Genvägar

Ikväll är det filmvisning på Backa Kulturhus! Med anledning av de senaste årens oroligheter i Backa så tyckte ett gäng ungdomar att det nu fick vara nog. Tillsammans skrev, regisserade och spelade de själva i filmen Genvägar som hade premiär på Backa Kulturhus förra fredagen. Med filmen vill de ge en mer positiv bild av Backa, en bild som de tycker ofta glöms bort i media. Ikväll klockan 18.00 visas den för andra och sista gången, så ta chansen att se den! Kanske kan just DU tillföra något viktigt i debatten!

Mer info hittar du här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.