Klungan på Folkteatern
Klungan på Folkteatern

Klungan på Folkteatern

Humor, teater och dans; allt med en mörk underton. Det är vad vi kan förvänta oss när Klungan gästspelar på Folkteatern i höst med sin föreställning Se oss flyga över scenen i fruktansvärda hastigheter. Gruppen som startade i Umeå hösten 2003 har hunnit sätta upp ett tiotal föreställningar. Utöver detta har man rönt stor framgång med tv-produktionen Ingen bor i skogen 2010, men mest känd är nog gruppen för radioprogrammet Mammas nya kille.

Missa inte Sveriges just nu bästa humorkollektiv. Föreställningen spelas på Folkteatern följande datum: 30/9, 1/10, 13/10, 14/10 och 15/10.

För mer info: www.folkteatern.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.