Skip to main content
På gång

Teater på Bio Roy!

By 14 oktober 2011maj 19th, 2022No Comments

Skådespelaren Marina Nyström tog i våras sin examen från teaterhögskolan i Göteborg. Som ett inslag på Kulturnatta spelar hon ikväll sin egen pjäs Somliga går med trasiga skor på Bio Roy. Pjäsen berättas ur fem hemlösas perspektiv och Marina spelar själv samtliga av rollerna. Marina har ett stort samhällsengagemang och har sedan tonåren intresserat sig för människor som på olika sätt hamnat utanför samhället.

Personligen tror jag att detta är en av Kulturnattas stora höjdpunkter det här året. Så om ni bara kan välja en sak ikväll, gå till Bio Roy och ta del av denna fantastiska skådespelares funderingar kring livet och vår samtid!

Mer information finns här.

Text: Andreas Hallén

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.