Fenomen – en magisk krogshow
Fenomen – en magisk krogshow

Fenomen – en magisk krogshow

Årets sista månader är här men misströsta inte, än har vi mycket spänning att vänta oss.

I korsningen Lorenbergsgatan/Vasagatan ligger Parken, en restaurang och nattklubb som alltid har ett späckat schema. Vill man se stand-up comedy i Göteborg är det ett bra ställe att lägga på minnet, men det är inte bara det vi vill tipsa om nu.

I november och december kommer Parken göra allt för att förtrolla våra sinnen. Minns ni kanal 5:s program ”Fenomen”? Ja, då är Riku Koponen inte helt okänd för er, det var just han som vann titeln Sveriges bästa mentalist. Och det är han som nu går i spetsen för krogshowen Fenomen. Tillsammans med några av Sveriges mest kända magiker och illusionister ska han få oss att ifrågasätta vår verklighetsuppfattning, men även bjuda oss på skratt.

I biljettpriset ingår en trerätters meny, så se till att ha en magisk afton att se fram emot när året lider mot sitt slut.

Aktuella datum samt biljettköp finner du hos ticnet.se (direktlänk).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.