Naima-tåget till Musikhjälpen!
Naima-tåget till Musikhjälpen!

Naima-tåget till Musikhjälpen!

Nu är Musikhjälpen tillbaka i stan! Måndagen den 12/12 trädde Jason Diakité, Gina Dirawi och Kodjo Akolor in i glasburen på Gustav Adolfs torg för att stanna där till och med söndag den 18/12. En hel del artister kommer att husera buren under veckans gång och bjuda på liveuppträdanden, och jag tänkte passa på att göra reklam för en personlig favorit: The Naima Train! Denna 19-åriga Göteborgstjej går på scenen, eller in i buren, klockan 11:30 på lördag 17/12. Antagligen är hon i vanlig ordning utrustad med sin gitarr och sin loopmaskin, redo att sprida värme i vinterkylan. Var där!

Text: Andreas Hallén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.