Skip to main content
På gångArkiv

På gång i sommar

By 12 juli 2012maj 19th, 2022No Comments

Göteborg är Sveriges näst största stad med drygt 600 000 invånare. Vad kan den som väljer att vara kvar här i sommar hitta på?

Nordens största nöjespark, Liseberg, står öppet under hela sommaren med åkattraktioner, dansbana, restauranger och konserter för alla åldrar. Här kan du åka Göteborgshjulet och upptäcka stan med utsikt eller gå en sjukamp med dina kompisar innan ni kopplar av vid Stora scenen med allsång.

Sommaren i Göteborg bjuder även på en mängd konserter och spelningar. Den 13 Juli spelar Lars Winnerbäck på Trädgår’n, den 14:e spelar Kent på samma scen och den 15:e är det dags för Melissa Horn och Anna Ternheim att också inta trädgårdsföreningen.

Den 27-28 juli spelar Bruce Springsteen & the E Street Band på Nya Ullevi. Längre fram i sommar kommer både The Beach Boys och Magnus Uggla till stan för konserter på Trädgårdsföreningen. Läs mer på: På gång i Göteborg.

För dig som vill pröva dina sommarvingar och spela minigolf finns det på följande ställen: Spela minigolf.

På Alelyckans sportcenter kan du dessutom spela minigolf även när det regnar. Med 18 hål som alla mäter internationella mått. Besök Alelyckan.

Skiner solen, hittar du badstränder och klippor bland annat ute i Askim, på Saltholmen och vid Delsjön. För regniga dagar kan man bada inomhus både i Angered,
mitt i stan och i Hovås. Länk till inomhusbad.

Hitta resvägar: Västtrafik.

Text: Joaquim Lindvall

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.