En fest i 8 bitar
En fest i 8 bitar

En fest i 8 bitar

Den med nostalgiångest och ett sug efter en kuriosatripp kan besöka Chalmers kårhus och Gasquen lördagen den 11 maj. Mellan klockan 21.00 och 03.00 bjuds det på en fest med frossande i 8-bitars grafik, gammal Nintendo- och TV-spelsmusik och teman från när Donkey Kong och Super Mario tog över världen. Lite som en resa tillbaka till framtiden för den som tycker att TV-spel och gaming var, om inte bättre förr, så åtminstone nyskapande och framförallt charmigt. Är du trött på uteliv med för lite nördfaktor och inte tillräckligt skojiga teman bör du gå dit!

Besök även festens hemsida för att få den där mysiga känslan av klossgrafik – allt från den tid då allt inte behövde se så otroligt polerat och realistiskt ut, utan hela datorvärlden ännu låg i sin vagga.

[stextbox id=”default_tight”]När: 11 maj klockan 21.00 – 03.00.
Var: Chalmers Kårhus Gasquen, Teknologgården 2.
Pris: 120 kronor för chalmerister med kårlegitimation, 140 kronor för alla andra.

Mer information: En fest i 8 bitar och dess Facebook-event.[/stextbox]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.