Skip to main content
På gångArkiv

Konstrundan i Majorna

By 19 april 2013maj 19th, 2022No Comments

Det årliga konstevenemanget Konstrundan i Majorna går av stapeln helgen 20-21 april. För dig som redan bokat upp helgen finns möjligheten att ta del av evenemanget även måndagen den 22 april. Navet i konstrundan är en samlingsutställning där alla 65 medverkande konstnärer bidrar med ett verk. Utställningen hålls på Röda Stens konsthall.
För allmänheten är det möjligt att besöka medverkande konstnärers ateljéer och verkstäder, för att både iaktta färdiga konstverk och verk under arbete, interagera med konstnärerna och inhandla konst. Man kommer kunna betrakta både måleri, grafik, keramik, skulptur, glas, textil och silversmide längs med konstrundan.
Det kommer att finnas en informationscentral, Studio Göteborg, på Sockerbruket 17 (innegården). Där kan man finna kartor över rundan och information om deltagande konstnärer. Dessutom finns information om guidade turer.

Text: Embla Källén

[stextbox id=”default_tight”]

När: Lördag 20 och söndag 21 april kl 12-17, Måndag 22 april kl 16-20.
Var: Majorna, Göteborg och Röda Stens konsthall.
Pris: Gratis!

Mer information:

Röda Stens hemsida.
Konstrundan i Majornas hemsida.
Konstrundan i Majorna 2013 på facebook.

[/stextbox]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.