Vetenskapsfestival
Vetenskapsfestival

Vetenskapsfestival

Den stora årliga vetenskapsfestivalen i Göteborg med mängder av intressanta föreläsningar, workshops och aktiviteter på universitetet och i centrala stan. Det finns alltifrån vetenskapliga experiment och lasershow till föreläsningar om hälsa, framtiden, miljön, hoten mot samhället och aktuella händelser i världen. Gå på vetenskaproulette, tipspromenad och after work. Kom och hör om ”Kvinnorna i den arabiska våren”, Googles enorma biblioteksdatabas, ”Nya perspektiv på resandefolket”; diskutera ytrrandefrihetens gränser och övervakningssamhället. Och mycket mycket mer.

Text: Embla Källén

[stextbox id=”default_tight”]När: 25-28 April
Var: Centrala Göteborg
Pris: Gratis

Mer information: Vetenskapsfestivalen.[/stextbox]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.