Skip to main content
På gångArkiv

Göteborgs Konstskolas examenutställning

By 12 juni 2013maj 19th, 2022No Comments

Passa på att besöka Göteborgs Konstskolas examensutställning på Galleri Konstepidemin / Pannrummet. Sista dagen är på söndag 16 juni. En avslutningsutställning där elever ställer ut sina verk.  

Galleri Konstepidemin är en konstnärsdriven plattform för samtidskonst. Syftet med galleriets utställningsverksamhet är att visa på konstens bredd och mångfald. Examensutställningen som visas bjuder på just detta, och markerar även ett avslut på en tvåårig högskoleförberedande konstnärsutbildning. Som inbjuder alla till möte med många intressanta uttryck och stilar. Observera att söndag 16 juni är sista möjligheten att kultivera sig inom denna utlovade mångfald.

Citerat från Göteborgs Konstskolas hemsida:
”Göteborgs Konstskola erbjuder fristående konst – och kulturutbildning som lägger en stabil grund inför estetiska högskoleutbildningar. Som en bra konstskola värnar vi om kreativ subjektivitet. Individuellt sökande efter det personliga uttrycket öppnar ett fritt rum för intellektuell mångfald. Ett eget konstnärligt språk ger kraftfulla verktyg att själv påverka framtiden.”

Titel: Göteborgs Konstskola examensutställning
Medverkande: Elever vid skolan
Genre: Konstnärlig idégestaltning
Plats: Galleri Konstepidemin / Pannrummet
Tidpunkt: T.o.m. sönd 16 juni

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.