Gråta med fittan …
Gråta med fittan

Gråta med fittan

NY.Affisch”… jag ligger med alla, utom dom som jag verkligen älskar.”

Isabel Hillborgs uppmärksammade pjäs Gråta med fittan kommer nu att gästspelas på Göteborgs Dramatiska Teater. Under fyra kvällar, med premiär 5 september, utlovas en intensiv och tankedrivande monolog som inte viker undan för konventionerna. En utlämnande pjäs som bjuder på viktiga frågeställningar kring kvinnlig och manlig sexualitet. Pjäsens ambition är att problematisera vår syn på sexualitet och kåthet, rätten att ha sex utan att dömas eller låta döma sig själv – en spegling av hur könet spelar avgörande roll i hur vi ser på sexfixering och tröstligg.

Skådespelerskan Catharina Gallon är ensam på scenen, bortsett från en uppblåsbar medspelare. En monolog med tvära kast varvar explosiva dansmoment, teater och rå komik.

Föreställningen hade urpremiär i Stockholm 2011 och spelade för utsålda salonger på Teaterverket, där den genast väckte stor uppmärksamhet och debatt. Nu gästar pjäsen Göteborg med fyra föreställningar fyra dagar i rad på Göteborgs Dramatiska Teater.

Titel: ”Gråta med fittan – jag ligger med alla utom dom som jag verkligen älskar”
Var: Göteborgs Dramatiska Teater
Dramatiker/Regissör: Isabel Hillborg
Medverkande: Catharina Gallon
Dramaturg: Daniela Kullman
Datum: 5 – 8 september
Inträde: 180 kronor
Mer information/biljetter: Göteborgs Dramatiska teater

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.