Skip to main content
På gångArkiv

Releasefest för projektet Fristad Göteborg

By 4 oktober 2013maj 19th, 2022No Comments

hammarkullen_fristad5 oktober invigs projektet Fristad Göteborg genom en releasefest på Hammarkullens Folkets Hus. Initiativet står föreningen Ingen människa är illegal  för och har Malmö Fristad (malmofristad.se) som förebild.

Målsättningen är att skapa en fristad för papperslösa i Göteborg, men också arbeta aktivt för att förändra de regler som gör att papperslösa lever i ständig skräck för polis och myndigheter. En plats där projektet aktivt säkerställer trygghet och en smula medmänsklighet.

[stextbox id=”default_tight”]När: Lördag 5 oktober, kl 12
Var: Hammarkullen Folkets Hus
Inträde: Gratis.

Mer information: Fristad Göteborg (blogg)[/stextbox]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.