Skip to main content
På gångArkiv

Alla har fel!

By 5 mars 2014maj 19th, 2022No Comments

I Alla har fel! får publiken följa med på en resa genom en brinnande, ond värld. Där finns tiggarna på gatan, bilarna som brinner i förorten och de funktionsnedsatta som är utgifter mer än de är människor. Föreställningen går vidare in i en absurd och svart komedi, och avslutas i en aning om vad som trots allt får oss att välja livet.

Teater Kattma arbetar med skådespelare både med och utan funktionsnedsättningar; allt från professionella till amatörer. En majoritet av de medverkande är ungdomar från Unga Rörelsehindrade och Riksgymnasiet. Uppsättningen är skriven och regisserad av Hans Sjöberg, som är professionell dramatiker och regissör sedan 30 år tillbaka.

[stextbox id=”default_tight”]När: Premiär 8 mars klockan 18:00.
Var: Dalheimers hus, Slottsskogsgatan 12.
Pris: Vuxna 100 kronor, studerande 60 kronor.

Mer information: Bokning av biljetter och fler föreställningstider finns på www.teaterkattma.se.[/stextbox]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.