Skip to main content
På gångArkiv

Versus

By 24 mars 2014maj 19th, 2022No Comments

bild3-1000x721cropDen 27 mars är det premiär för Versus – ett tvärdisciplinärt sceniskt verk och konstnärligt samarbete mellan konstnären Karolin Kent, musikern och ljudkonstnären Tami Tamaki och skulptur- och installationskonstnären Hilda Fürst.

Karolin Kent använder sig av rörelse och visuell konst för att engagera åskådarnas sinnen. Tami Tamaki fokuserar på att utforska nya sätt att framföra elektronisk musik i live-sammanhang och Hilda Fürst rör sig i gränslandet mellan det verkliga och det iscensatta. Hon bygger världar att omringas av och figurer att ikläda sig. Tillsammans låter de bild, ljud, form och rörelse mötas i ett verk som korsar konstnärliga genrer.

 

Titel: Versus
Tidpunkt: 27-29 mars kl 19:00
Pris: Ordinarie pris 100 kronor. Studerande, arbetssökande/sjukskriven, pensionär eller grupp om sex personer 80 kronor.
Mer information: http://www.tickster.com/sv/events/j81jb8kbyp4d7r4

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.