SciFi-mässan
SciFi-mässan

SciFi-mässan

På Svenska mässan kommer allt runt Science Fiction samlas i helgen. Gäster som signerar bilder är bland annat Stephen Hunter som spelar dvärgen Bombur i The Hobbit och Paul Blake, Greedo i Star Wars. I år satsar mässan stort på Cosplay också och det blir flera tävlingar i kategorier som Bästa Sci-Fi och Bästa skräckfilm. Det kommer även finnas en ”Gaming zone” med flera olika Nintendo-spel.

I övrigt blir det försäljning av allt från serietidningar till samlarsaker kring filmer som Nightmare before Christmas och Sagan om ringen. Sci-Fi mässan är en rolig upplevelse för alla som är intresserade av Science Fiction!

Text: Moa Andersson

[stextbox id=”default_tight”]När: 26 och 27 april kl 10-18.
Var: Svenska Mässan, A-hallen. Ingång via Entré 2 till höger om huvudentrén och Gothia Towers.
Pris: 120 kr.

Mer information: http://www.scifiworld.se/[/stextbox]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.