Tove Sahlin: My Own Bodies
Tove Sahlin: My Own Bodies

Tove Sahlin: My Own Bodies

[stextbox id=”default_tight”]Titel: My Own Bodies
Genre: Dans
Koreografi: Tove Sahlin
Plats: Atalante, Övre Husarg. 1, 411 22 Göteborg
Tid: 3 maj kl. 19.00 & 4 maj kl. 16.00
Mer information: Atalante[/stextbox]

Danssolot My Own Bodies handlar om att skaka och att skakas. Koreografen Tove Sahlin har tillsammans med ett konstnärligt team arbetat med att skaka om rummet med hjälp av rörelse, ljud, objekt och ljus.

Starka emotioner, dramatiska händelser och sexuell njutning kan få oss att skaka. Man kan också skaka loss i dans eller skaka av sig obehagliga upplevelser. Tillsammans kan vi skaka om världen – en möjlig revolution.

I danssolot skakar dansaren samtidigt som publiken får uppleva skak från olika ljudkällor och objekt i scenrummet. Lysande, ljudande och vibrerande lådor skakar med dansaren och publiken uppmanas att hålla i lådorna för att taktilt förnimma de skakande ljuden.

Text: Karin Bengtsson

tove1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.