Katapult på GöteborgsOperan
Katapult på GöteborgsOperan

Katapult på GöteborgsOperan

16 och 17 maj visas dansföreställningen Katapult på Göteborgs-Operan. Föreställningen är en del av Göteborgs Dans & Teater Festival. GöteborgsOperans Danskompani väver samman dans med flera andra konstformer – som foto, film, levande musik, minimusikal och performance. I föreställningen tolkar de säsongens tema Mind & Spirit.

Kreatörer: Jubal Battisti, Nigel Campbell, Harumi Terayama, Aviad Arik Herman, Pascal Marty, Kyoko Matsumoto, Lotem Regev, Jim De Block, Mattias Olaison, Astrid Boons, Satoko Takahashi, Heather Telford, Chiaki Horita, Danielle de Vries, Adolphe Binder och Meritxell Aumedes.

Text: Karin Bengtsson

[stextbox id=”default_tight”]Titel: Katapult
Genre: Dans
Premiär: 16 maj 2014
Sista föreställning: 17 maj 2014
Plats: GöteborgsOperan, Lilla Scenen
Längd: 2 timmar inklusive 1 paus.
Mer information: GöteborgsOperan[/stextbox]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.