Göthenburgo – tv-programmet där alla kan vara med
Göthenburgo – tv-programmet där alla kan vara med

Göthenburgo – tv-programmet där alla kan vara med

Lördag den 17 maj är det äntligen premiär för Göteborgs eget lokaltv-program Göthenburgo, programmet där alla som vill är välkomna att delta.

Göthenburgo kommer att sändas i tre avsnitt under maj. Varje avsnitt är cirka 20 minuter långt och består av en samling några minuter långa inslag som är gjorda av redaktionen och av folk som hört av sig till programmet. Göthenburgo är politiskt och religiöst obundet.

Klockan 20:30 är det premiär för programmet både på Öppna Kanalen Göteborg och på programmets hemsida gbgo.se. Detta kommer självklart att firas med en premiärvisning. Skaparna bakom projektet kommer att slå upp ett tält bredvid Kinos uteservering utanför Hagabion, och ha visningar klockan 20:30, 21:30 och 22:30. Mellan visningarna kommer det vara mingel och häng i tältet. Alla är välkomna!

Vill en säkra en plats till en visning måste en bli medlem i Göthenburgos ideella förening – gbgo.se/bli-medlem, vilket är gratis och innebär att en får exklusiva inbjudningar till workshops, visningar och premiärfester. Är du redan medlem kan du reservera en plats i förväg – här. Obs! Antal platser är begränsade!

[stextbox id=”default_tight”]När: Lördag 17 maj kl 20 till 23.
Var: Grusplanen framför Hagabion.
Pris: Gratis.

Mer information: Eventet på Facebook.[/stextbox]

Text: Embla Källén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.