Dags för Clandestino!
Dags för Clandestino!

Dags för Clandestino!

När Clandestino-festivalen snurrar igång imorgon, 5/6, är det för elfte året i rad. Med Stigbergstorgets som bas fyllls delar av Göteborg med avtryck från en värld som verkar komma in från alla håll samtidigt. Festivalen beskriver sig själv som född ur vågorna av den globala migration som fick världen att röra på sig i slutet av 1900-talet. Samma våg fortsätter nu att bölja in med musik från hela världen, diskussioner som ifrågasätter, och konst i överskridande former. Festivalen pågår 5-7 juni. Förra årets officiella trailer för festivalen:

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=b7qkKyFzdjg]

Mer om spelschemat: Cladestinos hemsida

Text: Joakim Lindvall

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.