Höstens aktiviteter – aktivitetskatalogen.se
Höstens aktiviteter – aktivitetskatalogen.se

Höstens aktiviteter – aktivitetskatalogen.se

copy-huvud1_textAktivitetskatalogen.se ger en enkel översikt över verksamheter, föreningar och aktiviteter som riktar sig till personer med psykisk ohälsa. Här finns det mesta samlat; allt från arbetsförberedande träning till olika sammanhang att träffa andra människor i – utifrån intresse och ambitioner, behov och erfarenheter. Sidan är ett verktyg både för enskilda individer och för handläggare, jobbcoacher och andra professionella att enkelt få vägledning och information om olika aktiviteter i Göteborg.

På aktivitetskatalogen.se finns nu höstens aktiviteter samlade. Gillar du att måla? Kolla under M. Behöver du stöd? Leta under S. All information finns enkelt och tillgängligt ordnad i bokstavsordning.

[stextbox id=”default_tight”]Till höstens aktiviteter på aktivitetskatalogen.se[/stextbox]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.