Kulturnatt i Kvarnbyn
Kulturnatt i Kvarnbyn

Kulturnatt i Kvarnbyn

För tionde året i rad arrangeras Kulturnatt i Kvarnbyn i Mölndal. Några av kvällens programpunkter är artisterna Lisa Miskowsky, Adam Tensta och konstnären Benny Cruz som deltar med ett bildspel på fasaden på Brända Tomten.

12 stycken konstnärer från KKV har gestaltat Mölndals Torg, verken kan beskådas på Nymans kvarn. Det blir eldshow med Momo Jord & Lut Karinsdotter och en kan delta i en graffitiworkshop på Grevedämmet.

Fullständigt program finns på evenemangets hemsida!

[stextbox id=”default_tight”]När: Fredagen den 5 september kl 18–24.
Var: Mölndals kvarnby.
Vägbeskrivning: Till Kvarnbyn kan man gå eller cykla från Mölndals centrum. Det är backigt och kan därför upplevas jobbigt att promenera med barnvagn eller rullstol. Med bil från Mölndals centrum följ skyltning mot Pixbo och sedan sevärdhetsskyltning till Kvarnbyn. För bussturer se Västtrafik – hållplatser Gamla Torget, Mölndals Stadsmuseum eller Svanegatan, strax ovanför Kvarnbyn.
Pris: Gratis.

Mer information: Eventet på Facebook och eventets hemsida.[/stextbox]

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.