Atalante den 7–8 oktober
Atalante den 7–8 oktober

Atalante den 7–8 oktober

turtleyou-280x170På onsdag och torsdag visas två föreställningar tillsammans på Atalante. Först ut är Annika Vestel i soloföreställningen Turtleyou! som hon både har skapat och koreograferat. Efter detta tar Frej von Fräähsen över scenen med Institutet för Astral Estetik.

Så här beskriver Atalante verken:

Annika Vestel – Turtleyou!

”Turtleyou! är en visuell och associationsstimulerande soloföreställning om kött, i vid betydelse. Den kan ses som en rörelseorienterad iscensättning av receptet “Sköldpaddssoppa, äkta” från den gamla norska kokboken “Stor Kogebog”, och består av en blandning av koreografi, improvisation, tal och inspelad text samt videoprojektioner.”

Frej von Fräähsen – Institutet för Astral Estetik 

”Har magin försvunnit ur ditt liv?”
Föreställningen undersöker teman som förundran och känslan av annalkande men osynliga faror som lurar precis utanför din uppfattningshorisont. Det är en hypotetisk laboratoriemiljö för experiment med astrala sprickor, perceptiva anomalier och eteriska implantat.”

Efter föreställningen på torsdag förs ett konstkritiskt samtal med de medverkande och den konstnärliga ledaren på Atalante.

[stextbox id=”default_tight”]När: 7-8 oktober kl 19.00
Var: Atalante, Övre Husargatan 1
Pris: 100-160 kr

Mer information: Atalantes hemsida[/stextbox]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.