Jonas Schwartz på Yaki-Da
Jonas Schwartz på Yaki-Da

Jonas Schwartz på Yaki-Da

JONAS SCHWARTZ What If I LeaveAlbumaktuelle Jonas Schwartz gör en spelning på Yaki-Da lördag 8 november. Nya skivan Xpedition är Schwartz andra skiva efter en kritikerrosad debut med albumet Six som kom 2012, en skiva som kretsade kring hans svåra tvångstankar.

Xpedition släpps onsdag 29 oktober, men redan nu finns singeln What if I Leave att lyssna på för er som vill. Och vad händer när man lämnar sin födelsestad? Göteborg för Stockholm, alla vänner och allt välkänt, men också ett destruktivt liv samt ett skitjobb. Hur som helst beskriver han själv hitlåten What if I Leave som ”en storslagen låt med fantastisk sånginsats av Siri Hammenberg och ytterligare en indikation på vad ni har att vänta”.

Och vi väntar här, såklart så länge. Men 8 november – en förmodligen knôkfull spelning på klubb Yaki-Da i Göteborg.

[stextbox id=”default_tight”]Artist: Jonas Schwartz
Genre: Elektronisk pop
Plats: Yaki-Da (Storgatan 47)
Tidpunkt: 8 november
Länk till evenemanget: (Facebook)
Mer information:
Birds will sing for you och Yaki-Da:s hemsida[/stextbox]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.