RFHL stöttar vid läkemedelsberoende
RFHL stöttar vid läkemedelsberoende

RFHL stöttar vid läkemedelsberoende

headRFHL – Riksförbundet för Rättigheter Frigörelse Hälsa och Likabehandling – är organisationen som stöttar vid läkemedelsberoende. Göteborgsfilialen finns på Sångspelsgatan 1 i Hisings Backa. Här kan man boka tid för samtal hos en utbildad beroendeterapeut. Det finns också kamratstödjare att prata med. Föreningen har öppet hus varje dag, för inga journaler och du har rätt att vara anonym. Naturligtvis har föreningens anställda tystnadsplikt. Det kostar inget att få stöd av RFHL om du skulle behöva det i kontakten med olika myndigheter.

Läs mer på www.rfhl-goteborg.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.