Göteborgs Kulturkalas – veckan då kulturen tar över
Göteborgs Kulturkalas – veckan då kulturen tar över

Göteborgs Kulturkalas – veckan då kulturen tar över

kulturkalaset beskurenI augusti varje år anordnas Göteborgs Kulturkalas, en gratis stadsfest där det bjuds på olika kulturella aktiviteter över hela staden. Det är Göteborgs Stad och Västra Götalandsregionen som tillsammans med flera samarbetspartners står bakom evenemanget.

I år blir det över 1300 programstarter på ett 50-tal olika platser, med något som borde passa alla, barn som vuxna. Om det så är design och slöjd då man får skapa sin egen keps, foto- och konstutställningar, gatuvarieté, författarsamtal, marknader, uppvisningar i musik, dans och teater. Utbudet är blandat, med såväl lokala förmågor som gäster från övriga Sverige och utlandet.

 

Göteborgs Kulturkalas
Var: Göteborg, olika platser
När: 16-21 augusti 2016
Pris: Gratis
Mer information: goteborgskulturkalas.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.