Tove Jansson på Göteborgs konstmuséum
Tove Jansson på Göteborgs konstmuséum

Tove Jansson på Göteborgs konstmuséum

Måleri, träffsäker satir och ett sällan visat fotografiskt material samsas med Muminillustrationer och serieteckningar i vårens stora utställning med verk av Tove Jansson (1914-2001). Följ med genom en lekfull scenografi av kobbar, grottor och storskaligt skogslandskap och fördjupa dig i ett mångfacetterat konstnärskap som är mer aktuellt än någonsin. I utställning ges goda möjligheter att upptäcka och utforska de olika sidorna av Tove Janssons bildskapande.

Under utställningsperioden erbjuds ett generöst program med fördjupande samtal, visningar och föreläsningar, samt ett stort utbud av skapande aktiviteter för barn och unga. Du hittar mer information om dem på museets hemsida, som är länkad när nedanför.

Var: Göteborgs Konstmuséum
När: 11 februari – 21 maj 2017
Pris: Vuxen: 40 kr (årsbiljett, gäller året ut)
Alla under 25 år: fri entré
Mer information: Göteborgs Konstmuséum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.