Ny skiva och turné av Bob Hund!
Ny skiva och turné av Bob Hund!

Ny skiva och turné av Bob Hund!

Bob Hund, Det överexponerade gömstället (2011)

Snacka om lika avskalat som nyskapande skivomslag!
I veckan släppte Bob Hund sin alldeles splitter nya skiva Det överexponerade gömstället. Med åtta tidigare fullängdare i bagaget kanske man undrar om de sex gubbarna inte hunnit bli gamla och trötta? Nej då! 2011 visar de mer än någonsin att de är minst lika aktuella som för tjugo år sedan då allting började. Så till dig som missat den här sextetten, klicka dig genast in på Youtube eller Spotify och ta del av ett av Sveriges, kanske världens, bästa band genom tiderna! Då har du lite mer på fötterna till deras spelning på Trädgår’n den 23/3. Mycket nöje!

Andreas Hallén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.