Kulturnatta 2011
Kulturnatta 2011

Kulturnatta 2011

Klandestinofestivalens Baloji spelar på Världskulturmuseet under Kulturnatta

Fredag 14 oktober är det dags för Göteborgs årliga Kulturnatta! Mellan klockan 17 − 02 kan du uppleva olika kulturaktiviteter på en mängd platser i Göteborg. Så många som 125 medverkande arrangörer bidrar till att programmet fått över 200 punkter under kulturkvällen och natten. Bland annat kommer Baloji, som även gästade årets Clandestinofestival, att spela med sin orkester La Katuba på Världskulturmuseet. Rekommenderas!

Mer info och program finns på:
www.kulturnatta.goteborg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.