Punk enligt en 40-plussare
Punk enligt en 40-plussare

Punk enligt en 40-plussare

Renässansmannen Mattias Alkberg, nu aktuell med skivan/boken Anarkist, lämnar hemstaden Luleå för ett besök i Göteborg. Alkberg är medlem i det legendariska svenska bandet The Bear Quartet, som han släppt 16 skivor med, men är för de flesta nog känd för sina svenskspråkiga skivor. Alkbergs musik har nästan genomgående varit kritikerrosad, men är inte svåråtkomlig för det. Så om ni vill se en 40-plussare spela punk så ska ni bege er till Lagerhuset den 11 november.

Läs mer: här!

Var: Lagerhuset, Heurlins Plats 1
När: 11 november kl. (c:a) 23:30
Pris: 120:- (exklusive serviceavgift)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.