Cirkus Cirkör på Stora teatern
Cirkus Cirkör på Stora teatern

Cirkus Cirkör på Stora teatern

Cirkus Cirkör är nog ett namn som många har hört men kanske inte är vidare bekant med. Att det handlar om cirkus står klart, men det är samtidigt väldigt mycket mer. Cirkus Cirkör startade 1995 som ideell förening och driver sedan 1998 gymnasium och annan pedagogisk verksamhet. 2005 fick de statusen ”konstnärlig institution”, med fast anslag från bland andra Statens kulturråd och Stockholms stad.

3 november kommer Cirkus Cirkör till Stora teatern med föreställningen Undermän där vi får möta tre manliga akrobater. Skådespelet är baserat på männens egna livsöden, i vilka de som framgångsrika cirkuskonstnärer plötsligt blev övergivna av sina partners. Genom hela livet har de balanserat, stöttat, lyft och räddat sina nära. Men vem stöttar en övergiven underman?

Stora Teatern öppnar 18.30 och föreställningen drar igång 19.30. Cirkusen gästar bara teatern under sex kvällar, mellan den 3-6 och 10-12 november. Så passa på att se den här spektakulära showen om män och manlighet, om att tappa livsgnistan och att sedan bestämma sig för att hitta den igen.

Läs mer och beställ biljetter här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.