Feministiskt forum 2013
Feministiskt forum 2013

Feministiskt forum 2013

femforum 2Helgen den 14–15 september arrangerar Göteborgs Feministiska Nätverk ett antal spännande föreläsningar, workshops och debatter. Detta för att lyfta fram alternativ perspektiv och frågeställningar kring jämställdhet och feminism i Sverige.

Göteborgs Feministiska Nätverk är en nystartad förening som vill väcka liv i en slumrande feministisk debatt och skapa en mötesplats och plattform för en större debatt kring jämställdhet. Föreningen startades 2012 och har som intention att erbjuda feministiska rörelser i Göteborg att enas under ett ideellt och politiskt obundet forum för att föra en nyanserad debatt kring jämställdhet.

Medverkar gör bland annat Stina Svensson (FI), Josefin Larsson, ordförande i Scouterna och författarna till boken Aktivistens lagbok – en juridisk handbok för politiska aktivister, Åsa Ågren och Rebecca Natalie León.

Forumet arrangeras i nära samarbete med ABF och föreningen HGV (Hallongrottans vänner).

[stextbox id=”default_tight”]När: Lördag och söndag 14–15 september
Tid: Lördag 10–17  och söndag 11–17. Invigning klockan 10 på lördagen.
Var: ABF:s lokaler vid Järntorget i Göteborg
Inträde: Fritt inträde

Mer information: För mer information, mejla: .
Se hela programmet på Feministiskt Forum 2013 (Facebook).[/stextbox]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.