Kristian Gidlund är död
Kristian Gidlund är död

Kristian Gidlund är död

Trummisen, journalisten, bloggaren, författaren, livsnjutaren Kristian Gidlund dog tisdagen den 17 September, fyra dagar före sin 30-årsdag. Han är känd som trummis i Borlängebandet ”Sugarplum Fairy”, som journalist och som bloggare då han skrev öppet om sin magcancer, sina drömmar och tankar om livet. Bloggen I kroppen min gavs ut i bokform och recenserades här på aspekt.nu. Ännu en bok kommer att ges ut, med fler samlade texter. Kristians livsglädje, vackra språk och nakna sätt att skriva om smärtan och sorgen att inte få leva berörde stora delar av svenska folket. Han fick oss att kramas lite extra med nära och kära, följa våra drömmar och njuta mer av livet. Tack Kristian. Vila i frid.

Kristian Gidlund bild

 

 

”Så föll ett långsamt regn genom trädgården.

Och jag gick ut för att stilla en oövervinnerlig törst.”

Kristian Gidlund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.