Vi är bäst
Vi är bäst

Vi är bäst

canvasIdag har Lukas Moodyssons film Vi är bäst premiär. Filmen handlar om tre tjejer i Stockholm som startar ett punkband i början av 80-talet. Filmen är baserad på ett seriealbum av Coco Moodysson, som heter Aldrig godnatt och utkom 2008. Huvudrollerna spelas av Mira Barkhammar, Mira Grosin, Liv LeMoyne. Detta är Lukas Moodyssons första film på fyra år, ett uppehåll som berott på att han tappade lusten med filmformatet efter sin förra film Mammut. Men nu fyra år senare är han alltså tillbaka. Vill du se Vi är bäst köper du biljetter på SF hemsida.

[stextbox id=”default_tight”]Premiär: 11 oktober 2013
Längd: 1 timme 42 minuter
Åldersgräns: Barntillåten
Skådespelare: Mira Barkhammar, Mira Grosin, Liv LeMoyne, Anna Rydgren, David Dencik, Johan Liljemark, Mattias Wiberg
Regissör: Lukas Moodysson[/stextbox]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.