Poesidagen 2013
Poesidagen 2013

Poesidagen 2013

Söndag 10 november är det Poesidag på nyinvigda Litteraturhuset i Göteborg. En dag för poesi och ett unikt tillfälle att möta verksamma författare och poeter. Bland andra Johan Nordbeck, som kommer läsa ur sin senaste diktsamling Vägg i vägg, finlandssvenska lyrikern och förläggaren Ralf Andtbacka – och författaren Eva Ström. Arrangör är Författarcentrum Väst och Stadsbiblioteket.

Varje höst arrangerar Författarcentrum Väst en poesidag i samarbete med Göteborgs stadsbibliotek. Uppläsningarna sker i Hörsalen och inträdet är fritt. Poesidagen äger rum andra söndagen i november i samband med den nationella poesidagen.

[stextbox id=”default_tight”]Tid: Söndag 10 november kl 15
Plats: Litteraturhuset, Heurlinsplats 1, Göteborg
Medverkande:
Eva Ström
Ralf Andtbacka (Finland)
Tove Mörkberg
Johan Nordbeck
Elise Ingvarsson
Joar Tiberg

Läs mer om författarna här! [/stextbox]

Presentatör: Kennet Klemets
Fri entré
Arrangör: Författarcentrum Väst och Stadsbiblioteket

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.