Kändisporträtt visas på Magasinsgatan
Kändisporträtt visas på Magasinsgatan

Kändisporträtt visas på Magasinsgatan

terry oneill amy
Foto Terry O’Neill

Den brittiske fotografen Terry O’Neill har tagit porträtt av kändisar sedan 60-talet, allt från Bondskådespelare till Nelson Mandela och Amy Winehouse. Nu visas hans bilder i Artilleristallarna på Magasinsgatan.

Artilleristallarna har länge fungerat som parkeringsgarage och butikslokaler. Nu görs en förstudie för att undersöka om garaget kan fungera som konsthall istället och fotokonstgalleriet ”The photo gallery” ställer ut ett antal fotografers bilder 8-17 november, förutom Terry O’Neill finns det bilder av bland annat de svenska fotograferna Håkan Ludwigson och Lennart Nilsson. Terry O’Neills kändisporträtt har en egen del av lokalen.

 

Titel: Pop-up fotoutställning
Medverkande: Terry O’Neill, Mary McCartney, Håkan Ludwigson, Lennart Nilsson mfl
Genre: Fotografi
Plats: Artilleristallarna, Magasinsgatan 19 (vid Pedagogen, hållplats Grönsakstorget)
Tidpunkt: 10-17 november

Mer information: http://www.thephotogallery.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.