Boxare, finansminister, skådis & popsensation till Skavlan
Boxare, finansminister, skådis & popsensation till Skavlan

Boxare, finansminister, skådis & popsensation till Skavlan

I juni 2013, när hon skulle försvara sin världsmästartitel, knockades boxaren Frida Wallberg och fick en hjärnblödning. Idag kämpar Sveriges mest framgångsrika kvinnliga boxare för att komma tillbaka till ett vanligt liv. Kontroversiella Fremskrittspartiets ledare, norska Siv Jensen, sitter nu som finansminister i Norge och har starka åsikter om hur landet ska styras. Oscarsnominerade Jared Leto, nominerad för sin roll som AIDS-sjuk transsexuell i filmen Dallas Buyers Club och 17-åriga popstjärnan Lorde, som blev den yngsta att toppa Billboardlistan sedan 1987 med sin hit Royals 2013, kommer alla till Skavlan på fredag.

Visas: SVT1 fredag 21 februari kl 21 00 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.