Stockholm Concert Orchestra tolkar spelmusik
Stockholm Concert Orchestra tolkar spelmusik

Stockholm Concert Orchestra tolkar spelmusik

vglconductor

Den prisbelönta succéshowen Video Games Live reser runt hela världen varje år; från Dubai till Paris, från Los Angeles till Beijing. Den 7 November kommer den till Annexet i Stockholm där den i samarbete med orkestern kommer framföra musik från klassiska spel som Final Fantasy och The Legend of Zelda.

Eftersom tillställningen är så populär släpptes biljetterna redan den 6 Mars i år. Förvänta dig en fest för både ögon och öron, när ljusshow och synkroniserade bildspel kombineras med kraften från en symfoniorkester.

[stextbox id=”default_tight”]När: 7 November, 19.30
Var: Annexet, Stockholm
Pris: 450-650kr

Mer information: Video Games Live
Stockholm Concert Orchestra[/stextbox]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.