Skip to main content
På gångArkiv

Störtar fram ur

By 26 maj 2014maj 19th, 2022No Comments
Foto: Jonas Kündig

Foto: Jonas Kündig

Ungdomar som tidigare varit Backa Teaters publik har sedan i höstas träffats för att tillsammans undersöka skådespeleri. Arbetet avslutas med Störtar fram ur, en hård och hoppfull föreställning av och för unga människor. Det finns ett fåtal biljetter kvar till den sista föreställningen.

Ungdomarna är mellan 16 och 25 år och kommer från hela Storgöteborg. De har undersökt ifall man kan använda repliker som ack, tig och ve utan att det känns fånigt och har vänt ut och in på Antigones ilska, Romeos kåthet och Lady Macbeths galenskap. De har använt sina egna kroppar, upplevelser och minnen för att försöka förstå skådespeleri.

Föreställningen spelas vid fyra tillfällen i slutet av maj och det finns några biljetter kvar till den sista visningen.

Titel: Störtar fram ur
Regi: Rasmus Lindgren
Tidpunkt: Onsdag 28 maj kl 19:00 (Få biljetter kvar). Slutsålt 26 och 27 maj
Pris: Gratis!

Mer information: http://stadsteatern.goteborg.se/backateater/pa-scen/20132014/stortar-fram-ur/

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.