Skip to main content
På gångArkiv

JJ på Pustervik

By 10 september 2014maj 19th, 2022No Comments

Bandet JJ som utgörs av duon Joakim Benon och Elin Kastlander har blivit hyllade för sin elektroniska pop. Ordet drömskt har använts för att beskriva gruppens musik. Ljudbilden är väldigt mycket indie 2014 och tycker en om de indieelektroniska bokningarna som är typiska för Way Out West så kommer en definitivt uppskatta denna akt.

Våren 2009 släpptes debutsingeln jj n° 1 , på skivbolaget Sincerely Yours, efterföljande sommar släpptes debutalbumet jj n° 2. Albumet fick utmärkelsen Best New Music och betyget 8.6 av 10 av den chicagobaserade webbpublikationen Pitchfork.

JJ släppte sitt tredje studioalbum V den 19 augusti. Singeln All White Everything kan du lyssna på här nedan!

[stextbox id=”default_tight”]När: Fredagen den 12 september kl 22.
Åldergräns: 20år. (18år vid förköp)
Var: Pustervik, Stora Klubben.
Pris: 150 kr. Förköp genom Ticnet.

Mer information: JJ:s officiella facebooksida.[/stextbox] [soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/151655004″ params=”auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&visual=true” width=”100%” height=”150″ iframe=”true” /]

 

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.