NiaYogaDansFestivalen
NiaYogaDansFestivalen

NiaYogaDansFestivalen

För fjärde året i rad arrangeras NiaYogaDans-festivalen, som är Nordens största Nia-sammankomst med cirka 200–300 deltagare. Den riktar sig till dig som är intresserad av rörelse, yoga och personlig utveckling.

Nia (Neuromuscular Integrated Action) har skapats i USA av Debbie och Carlos Rosas genom ett hängivet utforskande av kroppen. Nia utförs barfota för att få kontakt med fötterna, en källa till balans, medvetenhet och bra hållning. I Nia möts öst och väst i en variationsrik träningsform inspirerad av kampsport, dans och tekniker för kroppsmedvetenhet. Nia ger en allsidig träning! Idéen är att genom att utöva Nia locka fram lusten till rörelse och kroppens naturliga sätt att röra sig – The Body´s Way. Rörelserna ackompanjeras av inspirerande musik.

carlos-rosas-teaching

Festivalen invigs med en Nia-resa in i dig själv, guidad av Ann Christiansen, Nia Teacher & Trainer från Hamburg, Tyskland. Under lördagen och söndagen kommer det att vara parallella sessioner. Du väljer vilka du vill delta i när du bokar din biljett. (Du kan ändra senare under förutsättning att det finns plats).

På programmet finns bland annat klasser i Zumba, Mindfulnessmeditation, NIA, modern och frigörande dans och olika former av yoga. Instruktörerna är några av de främsta inom Nia, Yoga och Dans från Europa och Sverige.

[stextbox id=”default_tight”]När: 3-5 oktober.
Var: Festivalen hålls på Nya Varvet Studios fina lokaler vid havet.
Pris:
Fredag – Söndag: 1895 kr (inkluderar lunch lördag och söndag)
Lördag – Söndag: 1795 kr (inkluderar lunch lördag och söndag)
Lördag eller Söndag: 1150 kr (inkluderar en lunch)

Mer information: Festivalens hemsida.[/stextbox]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.